Thursday 25 June 2020

Turkish Kebab Encyclopedia 

Kebab etymological means : meat that is cooked like westerner use different terms barbecue
Döner kebab (Shoarma): is a type of kebab, made of meat cooked on a vertical rotisserie
orjinal Döner always served with rice,
or with Döner bread
there are tons of Döner kebabs like vegetarian Döner , chicken Döner , fish Döner , even melon Döner etc :D
sorry for bad Photoshop .. but here are doner styles left chicken right meat.
there are many sorts of Döner kebab and new tasted added.. such can be seen European Turkish
Netherlands
for examples Dutch Turks introduction of kapsalon doner with french fries and cheese
Germany
mustafas
pamfilyas doner with multiple barbecue meat
England doner kebab
Zulfi doner kebab
so we Turks created endless possibility of Doner kebab to conquer world :D but wait .. you only seen 1 kebab type there are approximately 150 +- kebab cuisine available in Turkish kitchen
1855–1900 doner kebab shop istanbul
Turkish cuisine is very big approximately ottoman era 15.000+ goes up to 20.000 cuisine is known. Sad many were also lost.. imagine cuisine can make 253 different aubergine cuisine. because of the large area ruling and long reign made nomadic , Ottoman and Turkish cuisine very rich and versatile.
here are some Turkish kebabs cuisine Beware it’s just small list and only around 86 diffrent kebabs…
  • Abugannuş Kebabı
  • Adana kebabı
  • Alanya kebabı
  • Altı Ezmeli Tike Kebabı
  • Bahçıvan Kebabı
  • Beyti Kebabı
  • Beğendili Patlıcan Kebabı
  • Biber Kebabı
  • Bolu Orman Kebabı
  • Bomonti Kebap
  • Buğu Kebabı
  • Bıldırcın Kebap
  • Cağ Kebabı
  • Cağırtlak Kebabı
  • Çeltik Kebabı
  • Ciğer kebabı
  • Çardak Kebabı
  • Çeltik Kebabı
  • Çiftlik Kebabı
  • Çökertme Kebabı
  • Çömlek Kebabı
  • Çöp Kebabı
  • Çöp Şiş Kebabı
  • Dizme Patlıcan Kebabı
  • Domatesli Kebap
  • Emet Kababı
  • Enginarlı Yuva Kebabı
  • Eyvan Kebap
  • Fener Çöp Şiş
  • Fırında Patlıcan Kebabı
  • Fırın Kebabı
  • Fıstıklı Kebap
  • Gelin Kebabı
  • Halil İbrahim Sofrası Kebabı
  • Havan Kebabı
  • İncik Kebabı
  • İskender Kebabı
  • İskenderun Kebabı-Döneri
  • İstim Kebabı
  • İçli Adana Kebabı
  • Kabaklı Kebap
  • Kaburga Kebap
  • Kazan Kebabı
  • Kağıt kebabı
  • Kemalzade Kebabı
  • Kemeli Kıyma Kebabı
  • Kilis kebabı
  • Kremalı Tas Kebap
  • Kuyu kebabı
  • Kuzu Şiş Kebabı (Famous sish kabab)
  • Köfteli Kebap
  • Kıyma Kebabı
  • Lavaş Ekmekli Yayla Kebabı
  • Manisa kebabı
  • Maydanozlu Kebap
  • Nohutlu Püre Kebabı
  • Orman Kebabı
  • Örtülü Kebap
  • Patates Kebabı
  • Patates Püreli Kebap
  • Patlıcan Kebabı
  • Patlıcanlı Kuzu Kebabı
  • Patlıcanlı Paşa Kebabı
  • Patlıcanlı Saksı Kebabı
  • Patlıcanlı Tencere Kebabı
  • Piliç Avcı Kebabı
  • Piliç Kebabı
  • Piliçli Patlıcan Saltanat Kebabı
  • Piti Kebabı
  • Püreli Beykoz Kebabı
  • Sahan kebabı
  • Sarımsak Kebabı
  • Sebzeli Kebab
  • Simit kebabı\
  • Soğan Kebabı
  • Sırık Kebabı
  • Şam Kebabı
  • Şeftali Kebabı
  • terbiyeli Şiş Kebabı
  • Şiş Köfte
  • Talaş Kebabı
  • Tandır Kebabı
  • Tas Kebabı
  • Tavuk Şiş Kebabı
  • Tepsi kebabı
  • Testi kebabı
  • Tokat Kebabı
  • Urfa Kebabı

  Hemp Fiber Crop Research & Development With the advent of state laws that overturn a sixty-year ban on hemp agriculture, a new and yet...